ÇOCUKLUĞUM ÇOCUKLUĞUN OLSUN eTWİNNİNG PROJESİ

Çocukluğumuz Çocukluğunuz Olsun

Okulumuz 4/B sınıfı öğretmeni Öznur Aytap’ın katılımcısı olduğu ‘Çocukluğumuz Çocukluğunuz Olsun’ adlı eTwinning projesi Türkiye’den 10, Azerbaycan’dan 1 ortak ile başlamıştır.

Çocuğun sosyal gelişimini sağlayan oyun, aynı zamanda kurallara uymayı, paylaşmayı, yardımlaşmayı, sorumluluk almayı, sabırlı olmayı öğretmekte, bilgi ve becerilerinin artmasını sağlamaktadır.

Günümüzde teknolojinin ilerlemesi her alanda olduğu gibi çocukların oyun alışkanlıklarını da değiştirmiştir. Dijital ortamdaki oyunlar çocuklar tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Büyüklerimizin çocukken oynadığı oyunları öğrenmek, hep birlikte oynamak için bu projeye 4/B sınıfı olarak başlıyoruz.

Let Our Childhood Be Your Childhood

Our school 4/B class teacher Öznur Aytap participated in the eTwinning project called 'Let our Childhood be your Childhood' with 10 partners from Turkey and 1 partner from Azerbaijan.

The game, which provides the social development of the child, also teaches the child to obey the rules, to share, to help, to take responsibility, to be patient, and to increase their knowledge and skills.

Today, the advancement of technology has changed children's play habits as in every field. Digital games have started to be preferred by children. As Class 4/B, we are starting this project to learn the games our elders played as children and play them together.

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 22:08 - Görüntülenme: 46