LET'S PLAY TOO E TWİNNİNG PROJESİ KATILIM SERTİFİKALARI

HAYDİ SEN DE OYNA KATILIM SERTİFİKASI

Okulumuz öğretmenlerinden Seçil YAŞAR'ın ortağı olduğu Gürcistan ortaklı “Let’s Play Too” isimli eTwinning projesi Kasım ayında başlamış olup Mart ayında sona ermiştir. Katılımcıları Türkiye’ den 10 ortak Gürcistan’ dan 3 ortak olan uluslar arası bir projedir. Projemiz çocuğun merak duygusunun ve öğrenme becerisinin gelişmesine olanak sağlamıştır. Çocuklara eğlenerek kalıcı öğrenme fırsatı tanınmış, çocukların kendi tasarladıkları oyunları akranlarıyla ve aileleriyle oynama fırsatı sunulmuştur. Bunun yanında çocukların bahçe ve web2 araç oyunlarıyla tasarlanan tüm hedeflere başarılı bir şekilde ulaşılmıştır.  Projemizde ortaklarla değerlendirme toplantıları yapılmış ve son olarak öğrenci katılım belgeleri dağıtılmıştır.

Seçil Öğretmenimize ve öğrencilerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

LET’S PLAY TOO CERTIFICATE OF PARTICIPATION

The eTwinning project named "Let's Play Too", a partner of the project by Seçil YAŞAR, one of the teachers of our school, started in November and ended in March. It is an international project with 10 partners from Turkey and 3 partners from Georgia. Our project enabled the development of the child's sense of curiosity and learning skills. Children were given the opportunity to learn permanently by having fun, and children were given the opportunity to play the games they designed with their peers and families. In addition, all the objectives designed with children's garden and web2 tool games were successfully achieved.  Evaluation meetings were held with partners in our project and finally student participation certificates were distributed.

We would like to thank Seçil Teacher and her students for their work and wish them continued success.

20-04-202420-04-2024

Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 23:51 - Görüntülenme: 24