Atatürk İlkokulu

Zeytinlik Mah. Sarısandal Sok. No1 Merkez/SİNOP
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun… İstiyoruz ki; Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın… İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin… İstiyoruz ki; Öğrenciler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın… İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun… İstiyoruz ki; Okulumuzdaki bireyler demokratik, laik, araştırmacı, kendini sorgulayabilen, eleştirirlere açık, bilimselliği ilke edinmiş olsun… İstiyoruz ki; Okulumuda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğretmen ve öğrenciler bilsin… İstiyoruz ki; Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz Atatürk İlköğretim Okulu ailesi olarak; Tüm öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı demokratik, laik, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getirmeye çalışan, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, araştıran, araştırdıklarını yorumlayabilen, Türk milletini çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için gereken bilgi ve beceriyle donatılmış bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim. Anasınıfı İkili Öğretim
Ulaşım
Okulumuzun yer aldığı konumdan İl merkezine dolmuş 10 dk aralıklarla geçmektedir.
Zeytinlik Mahallesi Aşiyan Mevkisinde yer almaktadır.
Valiliğe 1 Km uzaklıktadır.