LET'S PLAY TOO

Okulumuz öğretmenlerinden Asuman DÜNDAR'ın ortağı olduğu Gürcistan ortaklı “Let’s Play Too” isimli eTwinning projesi Kasım ayında başlamış olup Şubat  ayında sona erecektir. Katılımcıları Türkiye’ den 10 ortak Gürcistan’ dan 3 ortak olan uluslar arası bir projedir. Projemiz çocuğun merak duygusunun ve öğrenme becerisinin gelişmesine olanak tanıyacaktır. Çocuklara eğlenerek kalıcı öğrenme fırsatı tanıyarak çocukların kendi tasarladıkları oyunları akranlarıyla ve aileleriyle oynama fırsatı sunmalarına yardımcı olması hedeflenmektedir.  Projemizin kapsamında çocuklar logo tasarımlarının gerçekleştirmiş ve proje çalışmalarına başlamışlardır.

Asuman Öğretmenimize ve öğrencilerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Asuman DÜNDAR one of the teachers of our school ,is a partnership of the project called "Let's play too "This project started in November and will end in February.It is an international project with 10 partners from Turkey and 3 partners from Gergia.Our project will let children develop their sense of curiosith and learning skills.It is aimed to help children to play the games they have designed with their friends and families by providing children with the opportinity to learn permanently by having fun.Within the scope of our prpject ,children have made their logo designs and  they have started their project work.

We thank to Asuman teacher and her students for their works.

07-12-202307-12-202307-12-202307-12-202307-12-202307-12-202307-12-2023

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 10:25 - Görüntülenme: 80